Sabtu, 30 April 2011

MISS YOU..



You promised that you'd never leave me..
where are you know??
I miss you so bad... ='(

Jumaat, 29 April 2011

HADOIII...

macam-2 jadi minggu lepas-lepas,minggu lepas dan juga yang lepas-2 kira bulan ni la. bulan April ok! fuhh~ seriously sangat penat! homework entah ke mana? buku bertimbun atas meja mintak dibaca,tak jugak terbaca. sampai nak on9 pon tak sempat tau tak. hoiiii busy nye.. boleh dikatakan hari-2 balik lambat. sebab pe?? training tak menyudah. haha. tak pe!!! untuk NEPTUNE!! alhamdulilah penat lelah selama berminggu-2 berbaloi jugak!!!! see apa aku dapat??


tadaaaaaa~ haa even dapat no 3 pun. hmm, ok la daripada tak dapat pape kan??

 Acara Lempar Cakera Perempuan 18
1.Amirah Farahani (bumi)
2.Nur Amalina (NEPTUNE)
3.Syamira (NEPTUNE)

Acara Tarik Tali
1.rumah bumi kot
2.rumah zuhal
3.NEPTUNE!!!



ok time amek medal ni memang dah penat+pening macam nak pengsan boleh tak?? tapi happy punya pasal dah tak kesah dah.. hahaha.


rumah mana juara tahun ni?? NEPTUNE BEB!!! bangga seh. tak sia-2 cikgu imah stay sekolah sampai malam siapkan khemah semua. huhu. tahun depan?? tunggu~ ok tutup cerita pasal sukan. focus untuk midyear exam. lagi seminggu ok. SEMINGGU!!! adoiii fening-2.. cikgu saya tak ready lagi!!! boleh tak kita postpone bulan depan!!!

Rabu, 27 April 2011

Rabu, 20 April 2011

DIA...

video

setiap pertemuan pasti ada perpisahan. semoga kamu tenang di sana...

Jumaat, 15 April 2011

JUS DALAM TIN LESS SUGAR A.K.A JUSTIN BIEBER!!!


oo HEM GI OO HEM GI.. tadi bukak radio. dah lama tak dengar radio sebab lagu kat mp3 dah belambak buat pe na dengar radio lagi kan?? nak tau apa aku dengar?? na tau tak?? nak tau tak?? kalau tak nak tau Tolong Tutup Telinga ok.. tapi bukan korg dengar kan?? korg baca.. hmm kira Tolong Tutup Mata lah. ahaha! sudah jangan bebel! haa tadi aku dengar JUSTIN BIEBER nak buat concert kat KL 21 April nih.. what??? tak percaya?? tengok dah ada pun yang beli tiket


wahhh.. kak liza yok pegi =) belanja sekali. ahahaha sesedap rasa je ajak orang. grr.. tak dapat pergi pon tak pe lah. bukan ke membazir kan?? kalau pergi bukan nya dapat tengok dia dekat-2 pon. kan?? buat habis duit ngn penat badan je.. kan?? duduk rumah study lagi bagus kan?? dah la pk2 banyak sangat (G) reat kan?? bhahaha. dah tak dapat pegi tu dah la tak yah membebel!!! yela ada orang tuh dapat pergi. saya tak jeles pon =p never say never.. pegilah.. tak kesah.. sumpah tak jeles -,- duit awak yang habis kan?? hahaha. dah la dah la.. nak buat homework yang tertunggak. bye-2

Khamis, 14 April 2011

KAWAD LAGI???

yeahhh tadi pergi latihan sukan. sebenarnya dah penat tahap cipanzZ tapi menggedik nak datang jugak. ehh suka hati la. korg ada ke?? tak de kan.. duduk terperap je kat rumah. kan?? serius kaki dah sakit luntut macam nak tercabut. lari satu padang,lompat jauh,lontar peluru dan lempar cakera. gedik kan?? padahal masuk acara lempar cakera dengan lontar peluru je. sibuk pergi buat benda lain. ahaha! ok sangat jeles tengok Izzudin,Alif dengan Farhan(bukan yang librarian tu) melempar. jauh seh.. dorg buat macam mana!!! puas din dok aja dok jerit "mira boleh" tapi piring tuh tak nak pergi jauh jugak!!! kenapa seh?? aku buat salah ke?? tak cukup tenaga ke?? haihhh hentahla. dah malas nak cuba lagi pergi lompat jauh pulok.. grrr.. sangat geram dengan Zai. dia cakap aku tak de momentum. oiiii boleh jalan daa.. tau lah terer. -..- then pergilah gym. tengok budak pengangkap kawad. best!!! tengok nih
video

ohh sorry tak berapa terang. ala 2 megapixel je. syok wehh tengok dorg. tiba-2 rasa macam na masuk. hahaha lagi gedik!!! baru habis kawad KRS dah menggedik nak masuk pengangkap ea?? hoiiii tapi last-2 aku masuk jugak.. yeahhhh kawad lagi!!!! tak kesah lah penat ke pe.. aku nak jugak!!! aku nak experience.. aku tak nak jadi budak yang 24 jam dengan buku je.. biarlah aku sakit kaki tangan perut asalkan aku dapat rasa nikmatnya sekolah. bhahaha! sudah~ bila lagi kan nak rasa time macam ni?? tahun depan dah busy untuk SPM. manfaatkan lah masa yang ada sekarang. huhu. dah tak nak merepek lagi. daa~

Rabu, 13 April 2011

SUKANTARA (NEPTUNE)

semangat!!! juara!!! membara!!! ahhh sudahla.. sikit je yang datang. apa seh?? alasan penat.. oiii KAMI pon penat jugak tau. tapi KAMI sanggup datang untuk NEPTUNE. buat apa je?? lari 100 meter,lompat jauh ngn lontar peluru je. apa susah?? tak susah kan?? bukannye cikgu mintak korg lari satu padang.. bukannya cikgu mintak korg angkat guni.. cikgu cuma mintak korg sumbang markah je. tolonglah.. jangan sellfish. korg tak bosan ke tengok NEPTUNE asyik no 3 je.. korg tak malu ke?? korg tak ingin ke kita juara tahun ni?? aceceh.. poyo gila. hah aktiviti yang dilakukan tadi..

1. LOMPAT JAUH
- oiii confirm la aku lepas. dalam banyak-2 acara ni je lah yang aku boleh.. hahaha!

2. LONTAR PELURU
- ni pon mestilah lepaskan?? buat malu je budak badan kurus keding pon bolehh buat tak kan aku 
tak boleh??

3. LARI
- eheh.. sorry cikgu tak lepas.. biasa la.. aku mempunyai masalah yang tak dapat dielak kalau lari. gagaga!

ingat dah habis segala acara nih boleh balik kan?? tetttt jap lagi cikgu suruh stay sebab nak buat latihan. aha.. aku terpilih untuk mewakili rumah sukan untuk lempar cakera. bhahaha!!! kelaka gila. syamira lempar cakera?? cikgu ni tak salah orang ke?? hoho. nasib ada fieqa. adalah jugak kawan. last-2 bukan wat lempar cakera. sibuk buat lontar peluru. fieqa la nih!!! haishhh.. terer seh dia lontar. jauh tuh~ biasalah fieqh sam.. siapa tak kenal?? hahaha.. hoiii sebenarnya nak cari oral.. tapi tangan menggatal nak menghupdate. sudah-2 sampai sini je. karang tak siap pulak keje.. bye~

Ahad, 10 April 2011

FAILED!!!!

sains pertanian dengan add math sah-2 lah memang failed kan??! bukan tak baca buku bukan tak buat latihan bukan tak nak buat bersungguh-sungguh!!! tapi memang aku tak buat!!! bukan tak nak buat.. tapi aku tak hadir!!! kenapa?? kepala aku sakit!!! kalau aku datang pon belum tentu aku dapat jawab kan?? hadoiii belum sejarah lagi kan?? physics?? chemist?? eiii pegila mati.. pk2 nih memang teruk gila babeng!! tengah fikir apa nak jawab dengan tuan-2 sekalian alam dengan result layak masuk longkang!!!

kawad
sah-2 la kalau aku bagi alasan macam ni tahun depan tak dapat masuk lagi.. eiii tak boleh tak boleh..

tak cukup masa
tipu la aku tak de masa.. ada sebenarnya.. cuma masa tu aku isikan dengan membuta.. penat weh~

tak faham cikgu ajar
ni memamg melampau.. cikgu ea yang salah?? kau buat pe kat kelas sampai cikgu aja semua kau tak faham?? nampak benar menipunya..

perhhh masak la aku kali ni.. confirm tuan-2 dan puan-2 bebel 3 hari 3 malam.. tak pe.. midyear nih aku buat betul-2.. serius!!!*tahap dewa langit bak pepatah kata ain!!! go syam go!!!

NANTI..TAK PAYAH!!! -,-

tadi pagi ikut mak pergi belanja. act malas. tapi tak kan na biarkan mak pergi sorang-2 kan?? kesian!!!
aku: mak,na baju boleh??
mak: nanti la dik..
aku: ala RM 39.99 je..
mak: bulan depan lah..
aku: yela-2

*****

aku: mak,nak selipar.. adik punya selipar dah tak lawa..
mak: boleh pakai lagi kan?? telefon wati tanya dah beli belum kasut Arif??
aku: (muka menyirap) tak ada kredit..
mak: tak kan la sikit pon tak de.. nanti topup lah..
aku: yela-2

*****

aku: mak nak botol ni...
mak: tak yah la dik..tak mustahak.. bulan depan lah..
aku: alaaa RM18.99 je..
mak: nanti lah!!! minggu lepas dah beli baju kawad beratus-2 mintak macam-2 pulak.
aku: yela-2..

*****
aku: mak,, nak komik..
mak: tak payah la dik. kat rumah dah belambak buku.
aku: yela-2 tak payah tak payah..
mak: nah duit topup..
aku: na pujuk le tuh(dalam hati ok)

hahaha. pe lagi mogok la!!!! tiba-2 dalam kereta tadi dengar mak cakap ngn akmal..

mak: mal, nanti mak belikan baju ea??
akmal: ye ke mak?? amal na baju bola tau..
mak: yelah..

menyirap habis!!! apa seh budak-2 ni.. sabo je lah.. balik rumah arif mintak but bola segala.. bapak ur budak ni. ingat mak aku pe??? mintak mahal-2.. woiii beli sendiri lah..!!!

Khamis, 7 April 2011

TAYERD (TIRED)

pagi-2 pukul 5.30 ku gagahkan diri untuk bangun sebab ada orang tu cakap pukul 6 dah mesti ada kat sekolah. yang aku ni lurus boleh ikut je. penat-2 aku bangun cepat kelam-kabut macam hape sampai sekolah tengok aku sorang je ea baru datang. ceit!!! bedebah betul. duduk lah aku termenung seorang diri tunggu mereka-2 ni. setelah 16 minit berlalu datanglah Lina. huh~ nasib ada kawan. kalau tak duduk lah sorg-2. dah le tuh pakai but tak betul. malu weh. budak cina tengok aku lain macam je. then, nasib ada meme =) and Raja =) tolong pakai kan but. terima kasih lah sesangat kat meme sebab semalam pun tolong aku siapkan baju pe jadah semua. bhaha! adik yang baik. bagus!!! sampai sekolah Impian Emas(temapat kita orang kawad) terus buat barisan depan Bella. huishh banyak seh makhluuk Tuhan. tengok dorg berlatih. tak macam memekak pulak kat dewan. agak cantik jugak lah dia orang hentak kaki. tunggu punya tungu punya tunggu tibalah masanya kami pasukan KADET REMAJA SEKOAH SKUDAI masuk ke arena persembahan. gila nervous siaa..  kawad statik ok. dinamik pun boleh dikategorikan ok la jugak. tiba formasi. huru hara hidup aku. dengan nak mengiranya lagi dengan nak mengingatkan si Anon tu lagi. aduh. last-2 aku lupa step. serius malu. lepas kawad jumpa Laili ngn Fath. haiyoooo rindu gila meh!!! dan tak lupa. jumpa ngn adik angkat is. ohh sorry tak cam muka. heheh. that's why tak tegur. tengok pic macam rendah tapi sebenarnya tinggi. hahaha gila kau syam!! walaoweh!!! penat gila.. esok nak amek exam lagi hadoiii.. penat tau tak penat?? esok.. sains pertanian dengan add math!!! cikgu Aidid. boleh tak saya tak amek exam?? penatttt!!!

Sabtu, 2 April 2011

SILA BERAMBUS DARIPADA HIDUP SAYA!!!!!!

ohh tahniah!!!! anda berjaya membuat saya membenci seorang manusia. terima kasih sangat. awak adalah orang pertama yang sangat berjaya dan memecahkan rekod saya. yeahh.. selama ni saya tak pernah membenci seorang yang bernama kawan. tapi awak!!!!! awak dah berjaya membuat saya benci awak seumur hidup saya. saya sangat benci awak!!! serius!!!! saya tak tipu.. saya terlalu benci dan benci!!! sila pergi daripada hidup saya. saya tak nak tengok muka awak lagi!!!!! saya tak kenal awak!!!! jangan muncul dalam hidup saya lagi.. pergi!!!!!!!!